Pakiet numer 3 

Menu

ZUPA

Królewski rosół drobiowy z makaronem /Krem z białych warzyw serwowany z prażonymi płatkami migdałów /Krem z pieczonych pomidorów /Krem z dyni sezonowo/Flaki

DRUGIE DANIE SERWOWANE

Do omówienia. Wybór na spotkaniu (mogą być dwa rodzaje mięs)

Drugie danie ciepłe godzina podania do uzgodnienia na spotkaniu organizacyjnym

Strogonow z polędwicy wołowej lub (barszczyk czerwony z chrupiącym krokietem) / żurek

PRZEKĄSKI WSTAWIONE W STÓŁ

DESER W BUFECIE

5 rodzajów  ciast, owoce filetowane

NAPOJE ZIMNE WSTAWIANE W STÓŁ NIE LIMITOWANE

NAPOJE GORĄCE W BUFECIE  NIE LIMITOWANE

Hotel Grodzisko

ul. Natolin 45a
05-825 Grodzisk Mazowiecki

tel: 515 044 605
hotelgrodzisko@wp.pl
www.hotelgrodzisko.pl

Grodzisk Mazowiecki