Pakiet numer 3
Menu
ZUPA
Domowy rosół drobiowy z makaronem /Krem z aromatycznych pieczonych pomidorów podany z jogurtem greckim i bazylią
DRUGIE DANIE SERWOWANE
Kaczka pieczona z jabłkami podana z żurawiną przesmażoną na winie wyserwowana z ziemniaczkami pieczonymi, buraczkami zasmażanymi.
Drugie danie ciepłe godzina podania do uzgodnienia na spotkaniu organizacyjnym
Strogonow z polędwicy wołowej
PRZEKĄSKI
- Półmisek mięs pieczystych z domową ćwikła
- Pędzlowane roladki schabowe z musem chrzanowym na postumencie z sałatki ziemniaczanej
- Łosoś marnowany w sosie sojowym/ łosoś faszerowany w papierze ryżowym z ziołowym serkiem
- Sałatka Cesar
- Śledź pod pierzynką/pod pumperniklem/ w oleju (do wyboru)
- Tortille nadziewane piersią kurczaka, warzywami serwowane z dipami
- Domowy pasztet podany z żurawina przesmażona na winie
- Wybór pieczywa ,masełka wielosmakowe
DESER W BUFECIE
5 rodzajów ciast, owoce filetowane
NAPOJE ZIMNE WSTAWIANE W STÓŁ NIE LIMITOWANE
- Soki w dzbankach
- Napoje gazowane typu Pepsi, Mirinda,7 up
- Woda w dzbankach z owocami i miętą
NAPOJE GORĄCE W BUFECIE NIE LIMITOWANE
- Kawa
- Herbaty wielosmakowe