Studniówki

Organizacja balu

Smaczne potrawy, piękna sala bankietowa i muzyka porywająca do tańca to nieodłączne elementy udanej studniówki. Zapewnimy młodym ludziom wchodzącym w dorosłość idealną przestrzeń do zabawy. Wystrój samej sali oraz rozległy ogród będą stanowić wyjątkowe tło dla pamiątkowych zdjęć a profesjonalna obsługa dołoży starań, aby nic nie zakłóciło tego ważnego dnia.

PAKIET 1

Zaczynamy od dań gorących serwowanych

  • Krem z pieczonych pomidorów podany z jogurtem greckim i prażonymi pestkami słonecznika
  • Pierś z grilla podana z warzywami grillowanymi, bukietem surówek i ziemniakami grillowanymi

Po 3 godzinach podajemy dania gorące serwowane

  • Żurek z jajkiem i kiełbasą

Zimna płyta w bufecie szwedzkim na bieżąco uzupełniana

  • Tortille z kurczakiem i warzywami
  • Półmisek wędlin
  • Deski serów
  • Sałatka Cesar  z grillowanym kurczakiem i boczkiem
  • Nugettsy z kurczaka i dipami
  • Capresse
  • Babeczki nadziewane musem z łososia
  • Wybór pieczywa i masełek wielosmakowe

W bufecie deserowym proponujemy:
5-6  rodzajów ciast
Kawa /herbaty wielosmakowe nie limitowane
Pakiet napoi nie limitowany

PAKIET 2

Zaczynamy od dań gorących serwowanych

  • Krem z pieczarek podany z groszkiem ptysiowym /domowy rosół z makaronem
  • Steak wieprzowy zapiekany z aromatycznymi pieczarkami podany z ziemniakami zapiekanymi i mixem sałat skropionych dresingiem cytrynowym

Po 3 godzinach podajemy dania  gorące w bufecie

  • Sznycelki z kurczaka
  • Risotto warzywne
  • Warzywa z wody

Zimna płyta w bufecie szwedzkim na bieżąco uzupełniana

  • Tortille z kurczakiem i warzywami
  • Półmisek mięs pieczystych i wędlin
  • Deski serów
  • Tymbaliki z polędwiczek drobiowych
  • Sałatka cesar z grillowanym kurczakiem i boczkiem
  • Nugettsy z kurczaka z dipami
  • Babeczki nadziewane musem z łososia
  • Wybór pieczywa i masełka wielosmakowe

W bufecie deserowym proponujemy:
5-6 rodzajów ciast, deserki na bieżąco uzupełniane
Kawa / herbaty wielosmakowe nie limitowane
Pakiet napoi nie limitowany

PAKIET 3

Zaczynamy od dań gorących serwowanych

  • Krem z białych warzyw podany z prażonymi płatkami migdałów/Zupa cebulowa podane z z aromatycznym tymiankiem i grzankami
  • Polędwica wieprzowa pieczona wyserwowana z sosem francuskim podana na postumencie puree ziemniaczano chrzanowego z mixem sałat

Po 3 godzinach podajemy dania gorące w bufecie

  • Tagiatelle z kurczakiem i szpinakiem
  • Grillowane szaszłyki
  • Ziemniaki opiekane
  • Sałatka Coleslaw

Zimna płyta w bufecie szwedzkim na bieżąco uzupełniana

  • Tortille z kurczakiem i warzywami
  • Półmisek mięs pieczystych i wędlin
  • Deski serów
  • Sałatka Cesar  z grillowanym kurczakiem i boczkiem
  • Nugettsy z kurczaka i dipami
  • Sałatka z  brokułów
  • Babeczki nadziewane musem z łososia
  • Łosoś marnowany w sosie sojowym i roladki z  łososia
  • Jaja faszerowane
  • Sałatka grecka
  • Koreczki z sera wędliny i warzyw
  • Wybór pieczywa i masełek wielosmakowe

W bufecie deserowym proponujemy:
5-6  rodzajów  ciast, deserki  oraz owoce filetowane na bieżąco uzupełniane
Kawa / herbaty wielosmakowe nie limitowane
Pakiet napoi nie limitowany

Hotel Grodzisko

ul. Natolin 45a
05-825 Grodzisk Mazowiecki

tel: 515 044 605
hotelgrodzisko@wp.pl
www.hotelgrodzisko.pl

Grodzisk Mazowiecki