Wigilie Firmowe

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Święta Bożego Narodzenia i samo spotkanie wigilijne niezmiennie kojarzą nam się z ciepłem, rodzinną atmosferą, uśmiechem na twarzach najbliższych osób oraz chwilami spędzonymi wspólnie z dala od trosk dnia codziennego. Dodaj do tego smaczne jedzenie i klimatyczne miejsce a otrzymasz receptę na udane Święta.

Serdecznie zapraszamy do organizacji spotkań wigilijnych w Restauracji Grodzisko w naszym Hotelu w Grodzisku Mazowieckim. Oferujemy niezapomniany wieczór, uroczyście nakryty stół pełen świątecznych, tradycyjnych potraw,  przepiękne dekorację świąteczne  a każdą kolację umilą dźwięki kolęd.

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Na Państwa zapytania oczekujemy pod adresem e-hotelgrodzisko@wp.pl
lub prosimy o kontakt  telefoniczny z działem marketingu 515 044 605

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Pakiet pierwszy

Przekąska: Śledź na pumperniklu w sosie miodowo gorczycowym
Zupa: Tradycyjny barszcz czerwony z uszkami
Drugie danie: Sandacz bałtycki wyserwowany z ziemniakami pieczonymi z ziołami i sałatką klasyczną
Deser: Szarlotka na gorąco z lodami waniliowymi

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Pakiet drugi

Przekąska: Carpaccio z marynowanego łososia podane na aromatycznej rukoli i ziołową grzanką
Zupa: Krem z grzybów podany z groszkiem ptysiowym
Drugie danie: Polędwiczka wieprzowa pieczona wyserwowana z aromatycznymi borowikami podana z puree ziemniaczano chrzanowym z winną sałatką z czerwonych buraczków

Przystawki:
Sałatka z marynowanej gruszki podana z serem camembertem, orzechami włoskimi i musem malinowym
Staropolski pasztet z żurawiną przesmażaną na winie
Carpaccio z buraka oprószone greckim serem
Śledź w oleju
Mix masełek wielosmakowych
Wybór pieczywa

Pakiet trzeci

Przekąska: Pierogi z kapustą i grzybami wyserwowane z barszczem czerwonym
Zupa:
Krem z białych warzyw wyserwowany z prażonymi płatkami migdałów
vs.
Capucciono z borowików

Drugie danie:
Kaczka pieczona z gruszką karmelizowaną podana z żurawiną przesmażaną na winie, konfiturą z cebuli i puree z zielonego groszku
vs.
Sandacz z pieca z trawą cytrynową podany na szparagach wyserwowanych z puree z zielonego groszku i marchewką pini glazurowaną w sosie miodowo pomarańczowym

Przystawki:
Ryba wędzona z chrupiącą sałatą i jaj przepiórczych z dresingiem cytrynowym
Sum wędzony na spzinaku z sosem chili i prażonymi płatkami migdałów
Łosoś w papierze ryżowym faszerowanym warzywami
Schab w galantynie wyserwowany na sałatce
Śledź na postumencie sałatki ziemniaczanej
Mix masełek wielosmakowych
Wybór pieczywa
Tatar ze śledzie

W bufecie ciasta świąteczne
Kompot wigilijny z suszu
Pakiet napoi zimnych nielimitowany
Kawa i herbaty wielosmakowe

Hotel Grodzisko - sala weselna i sale konferencyjne blisko Warszawy - wszelkie prawa zastrzeżone

realizacja: estinet.pl