Wigilie Firmowe

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Święta Bożego Narodzenia i samo spotkanie wigilijne niezmiennie kojarzą nam się z ciepłem, rodzinną atmosferą, uśmiechem na twarzach najbliższych osób oraz chwilami spędzonymi wspólnie z dala od trosk dnia codziennego. Dodaj do tego smaczne jedzenie i klimatyczne miejsce a otrzymasz receptę na udane Święta.

Serdecznie zapraszamy do organizacji spotkań wigilijnych w Restauracji Grodzisko w naszym Hotelu w Grodzisku Mazowieckim. Zadbamy o dekoracje i wigilijne specjały, tak aby ten dzień upłynął Państwu w prawdziwie świątecznej atmosferze.

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Pakiet pierwszy

dla grup powyżej 80 osób cena do negocjacji

DANIA SERWOWANE
Krem z grzybów/krem z buraków z kozim serem i rukolą,
Dorsz z pieca faszerowany pomidorami suszonymi i serem feta, wyserwowany z karmelizowaną marchewką, z ziemniakami puree w towarzystwie surówki z czerwonej kapusty z dodatkiem rodzynek
vs polędwiczki marynowane w winie, podane na borowikowej pierzynce z pęczakiem i sałatką z buraczków czerwonych

DESER
Sernik z gorącym musem malinowym

PRZEKĄSKI  W BUFECIE  SZWEDZKIM
Tradycyjny  śledź w oleju / Sałatka jarzynowa / Półmisek mięs pieczystych w towarzystwie aromatycznej ćwikły / Tymbaliki z turbota z grzybami leśnymi / Tortilla nadziewana musem z łososia / Pikle / Masełka wielosmakowe / Wybór pieczywa

NAPOJE
Soki i woda z owocami wstawiane w stół nie limitowane

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Wigilie Firmowe w Hotelu Grodzisko

Pakiet drugi

dla grup powyżej 80 osób cena do negocjacji

DANIA SERWOWANE
Łosoś marnowany w sosie sojowym wyserwowany na grzance vs bliny z łososiem z musem z suszonych jabłek i śmietany
Barszcz czerwony z uszkami / rosół z jesiotra z lanymi kluseczkami
Sandacz z pieca z trawą cytrynową podany na szparagach wyserwowany z purre z zielonego groszku i marchewką pini glazurowaną w sosie miodowo pomarańczowym
vs kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną przesmażoną na winie podana z kopytkami i buraczkami

DESER
Lody waniliowe z dodatkiem malin przesmażonych na czerwonym winie

PRZEKĄSKI  W BUFECIE  SZWEDZKIM
Śledź pod pumperniklem / kąski rybne zatopione w aromatycznej glazurze miodowo cytrynowej  / sałatka z paluszków krabowych z makaronem ryżowym / tartinki z tapenatą i pstrągiem tęczowym / domowy pasztet z żurawiną przesmażoną na winie vs fuagras z gęsich wątróbek z nutką przypraw korzennych i brendy / indyk faszerowany suszonymi pomidorami szpinakiem / guacamole z krewetkami / śledź korzenny podany na sałacie z pieczonych buraków / tarina rybna faszerowana owocami morza oraz blanszowanym szpinakiem / sałatka z marnowanej gruszki z serem gorgonzola z orzechami włoskimi / rolada z boczku nadziewana śliwką w maladze / masełka wielosmakowe / wybór pieczywa

NAPOJE
kawa/herbaty wielosmakowe / soki i woda z owocami

Hotel Grodzisko - sala weselna i sale konferencyjne blisko Warszawy - wszelkie prawa zastrzeżone

realizacja: estinet.pl