Pakiet numer 2
Menu
DANIA SERWOWANE
- Domowy rosół drobiowy z makaronem / Krem z białych warzyw serwowany z prażonymi płatkami migdałów / Krem z pieczonych pomidorów / Krem z dyni sezonowo (2 zupy do wyboru)
- Szynka pieczona podana z sosem chrzanowym (grzybowym, własnym) podana z puree ziemniaczanym i bukietem surówek, buraczki duszone
Przekąski wstawione w stół
- Roladki schabowe z musem chrzanowym na postumencie sałatki ziemniaczanej
- Tortille nadziewane kurczakiem i warzywami plus dipy
- Łosoś marynowany w sosie sojowym/ łosoś faszerowany w papierze ryżowym
- Domowy pasztet podany z żurawiną przesmażoną na winie
- Sałatka Capresse
- Sałatka grecka
- Półmiski mięs pieczonych podane z aromatyczną ćwikłą
- Wybór pieczywa, masełka wielosmakowe
Bufet deserowy składający się z 5 rodzajów ciast
Napoje zimne wstawione w stół nie limitowane
- Soki w dzbankach
- Napoje gazowane typu Pepsi
- Woda w dzbankach z dodatkiem owoców i mięty
Napoje gorące w bufecie nie limitowane
- Kawa
- Herbaty wielosmakowe